Volkswagen T-Cross uusimmat uutiset altistuminen paikannus pieni maastoauto

- Jul 17, 2018-

Muutama päivä sitten saimme uusimmat uutiset Volkswagen T-Crossista kotimaisista tiedotusvälineistä. Uusi auto sijoitetaan pieneen maastoautoon. Ulkonäkö perustuu T-Cross Breeze -konseptimalliin, ja kovaa alusta ja vaihtovirtamallit lanseerataan. Kansallisen hinnoitteluverkoston julkaisemien uutisten mukaan FAW-Volkswagen ja SAIC Volkswagen valmistavat T-Crossin tuotantoon.


Yksityiskohdissa uudet ajovalot ovat pitkä, kapea muoto, joka yhdistyy kolmiosainen ristikko. Päiväajovalot on suunniteltu rengasvaloihin, joissa on sumuvalot; trapetsoidut ilmanottoaukot.


Sivulla uusi auto on suunniteltu kaksinkertaisella vyötäröllä ja yläosa kulkee eteenpäin taaksepäin. Uusi auto on varustettu hiljattain suunnitellulla vanteella ja kattotelineellä, jossa vanteet ovat saatavana kooltaan 16, 17 ja 18 tuumaa.


Taakse, uusi auto on suosittu läpinäkyvä muotoilu, ja se on koristeltu kromi. Rungon koon mukaan T-ristillä on pituus, leveys ja korkeus 4107/1750/1558 mm ja akseliväli 2,563 mm.


Sisäänrakennetulla uudella autolla on yhteinen kojelauta, kaksi USB-porttia edessä ja takana, langaton älypuhelimen latauslaite, avaimeton avaus, Beats-äänijärjestelmä, digitaaliset instrumentit ja 8,0 tuuman kosketusnäyttö tukea Carplay- ja Android-järjestelmiä.


Voimassa oleva uusi auto tuottaa 1,0T: n kolmisylinterinen, erittäin pienitehoinen, 1,5 T: n nelisylinterinen bensiinimoottori, ja merentakaisilla markkinoilla on myös 1,6 t: n nelisylinterinen dieselmoottori; suurin teho on 95 hevosvoimaa / 115 hevosvoimaa, 150 hevosvoimaa, 95 hevosvoimaa. Lähetysjärjestelmän osalta uusi auto vastaa 6-vaihteinen käsikirja ja 7-vaihteinen kaksoiskytkentäinen vaihteisto. Lisäksi uusi auto-ohjelma tarjoaa vain edeltäviä malleja.

Volkswagen T-Cross .jpg