Volkswagenin uusi golf spy kuvia altistuksen tai debyytti vuonna 2019

- Sep 11, 2018-

Muutama päivä sitten, Jotkut ulkomaiset tiedotusvälineet altistuvat uusia Volkswagen Golf valokuvaryhmä puhui. Uusi auto on edelleen kuori testi. Lisäksi uuden auton joko peruuttaa kolmiovisen-versio ja versio. On todettu, että uusi auto on virallisesti paljastettiin Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa 2019.


Kannalta ulkonäkö testiauton, joka on otettu tällä kertaa testattiin ulkovaippa nykyisen mallin. Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden uuden auton antaa lisää terävä ja kehon koon lisää entisestään. Samaan aikaan uusi auto menettää 50 kg verrattuna nykyinen malli.


Puolella uusi auto on kahden vyötärö linja suunnittelu tehdä enemmän kerroksittain. Uuden auton taka muoto on enemmän koko hännän päässä ääriviivat, ja pakokaasun ulkoasua työmarkkinaosapuolten on osoittanut entistäkin selvemmin sen dynaaminen puolella.


Sisustus uusi auto on varustettu Volkswagenin uusimman sukupolven MIB infotainment-järjestelmä ja ominaisuus koko LCD-dashboard. Samaan aikaan korkean profiilin mallit korvaavat fyysiset painikkeet keskusjohtoinen kosketusnäytöllä.


Konetehona, uusi auto on varustettu 1.5t Turboahdetut moottorin ja 1,0 L kolmen sylinterin hengittävä moottori. Erityinen toimivalta-parametreja ei ole luovutettu.

Volkswagen's new golf.jpg