Volkswagen tai push neljän oven puhdasta sähkökuoriainen

- Jul 04, 2018-

Ei kauan sitten, ulkomaiset tiedotusvälineet kertoivat, että Volkswagen ei aio käynnistää Beatlesin seuraavan sukupolven päästötapahtumien ja myynnin vuoksi, joka ei saavuttanut odotettua suorituskykyä. Äskettäin Volkswagen-tuotemerkin pääsuunnittelupäällikkö Klaus Bischoff paljasti, että Beetle-malli ei häviä, eikä mahdollisuutta käynnistää neljää puhdasta sähköautoa tulevaisuudessa ei ole suljettu pois.

Nykyinen Beetle-malli on Volkswagenin toisen sukupolven auton ylösnousemus, ja kuudennessa golf-alustassa käytetään samaa alustaa eli PQ35-alustaa. Golf vaihdon jälkeen Beatles-mallia ei kuitenkaan ole korvattu sen jälkeen, kun Volkswagen-tuotemerkin teknologiajohtaja Frank Welsch totesi tämän vuoden Geneven autonäyttelyssä, että monista syistä nykyiset beetle-mallit eivät enää aja uusia malleja.

Äskettäin Volkswagen Brandsin pääsuunnittelupäällikkö Klaus Bischoff totesi, että Volkswagen-brändi keskittyy puhtaiden sähköautojen kehittämiseen ja valmistukseen kahden viime vuoden aikana. Tänä aikana useimmat kuluttajat ottavat käyttöön uusia malleja, ja neljä ovea ei suljeta pois. Mahdollisuus versio beetle mallin, ja harkitse puhtaan sähköisen käyttö. Punnituskustannukset, kehitysvaikeudet, valmistusliittymät ja muut tekijät, se todennäköisesti hyväksyy MEB-alustan kehityksen tulevaisuudessa.


63.png