Volkswagenin uuden sukupolven Lavida Road Test

- Jun 25, 2018-

LaVida on SAIC Volkswagen kompakti sedans, yritys käynnisti uuden mallin ja on esitellyt tämän vuoden huhtikuussa.
Volkswagenin uusi LaVida-ulkonäkö, imukansi päinvastaisessa trapezoidisessa tyylissä ja yhdistettynä ajovalojen ryhmään laajemmalla verkolla; uusi autoventtiilin ulottuu ajovaloihin. Suuren alueen alapuolella säleikön läpi, mustan paneelin molemmat puolet sumuvalaisimilla.


Volkswagenin uusi vyötärölinja ulottuu etuovelta takavalot. Molemmin puolin olevat vaakasuorat takavalot yhdistetään perälaatikon aukkoon ja upotettu muotoilu on hyväksytty alareunassa. Takapuskuri on varustettu molemmilla sivuilla olevilla pitkillä nauhanheijastimilla. Pohjavarren aluksella on runsaasti erilaisia materiaaleja, ja molempia puolia käytetään yhdessä. Suorakulmainen kromattu pyrstö.


Dimensioiden suhteen uuden LongYi: n korkeus, leveys ja korkeus olivat vastaavasti 4670 * 1806 * 1474 mm ja akseliväli oli 2688 mm. Nykyisiin malleihin verrattuna uuden auton pituus, leveys, korkeus ja akseliväli kasvoivat vastaavasti 65, 41, 14 ja 78 mm.


Teholtaan uusi LaVida varustetaan 1.2T, 1.4T ja 1.5L moottoreilla, joiden suurin teho on 85kW, 110kW ja 85kW; siirtoverkon odotetaan vastaavan 5-vaihteinen käsikirja, 6-nopeuksinen tiptronic ja 7-vaihteinen kaksoiskytkin. Siirto. Lisäksi uusi auto peruuttaa kassamallien 1,6-litraisen moottorin

Volkswagen New Generation Lavida.jpg