Volkswagen ID-sarja saa designin inspiraation sähkökilpailuista

- Jun 11, 2018-

Muutama päivä sitten Volkswagen kertoi, että sen ID-sarjan sähköautomalleista tulee tulevaisuudessa ID R Pikes Peak -autoautoja, ja joitain design-elementtejä voi esiintyä tuotantomalleissa.

ID R Pikes Peak on puhdas sähköautoauto, jonka yleisö suunnitteli amerikkalaiselle Pike Peak International Mountain Climb. Auton täydet runkovälit ovat hyvin sileät, ja niissä on valtava valikoima etu- ja takaspoilereita sekä paljon aerodynaamisia sarjoja. Vartalon kevytmielisyyden takaamiseksi auton runko-paneelit ja ohjaamo on tehty hiilikuitumateriaaleista, ajoneuvon kokonaispaino on vain 1100kg, mikä vastaa suurin piirtein uutta MX-5: ta. Lisäksi auto käyttää kahta moottoria voimanlähteenä. Integroidulla teholla on 680 hevosvoiman teho ja 650 N • m: n huippuvääntömomentti. Auto haastaa koko vuorikiipeilykurssi noin 20 km, 156 kulmaa, 4301 metriä merenpinnan yläpuolella ja pystysuora aukko 1440 metrin välillä lähtöpisteen ja huipun välillä Pike Peakin kansainvälisessä vuoristokilpailussa 24. kesäkuuta.

Aiempien uutisten mukaan ID-sarjan ensimmäinen tuotantomalli käynnistyy virallisesti vuonna 2020. Vaikka se ei ole yhtä äärimmäistä kuin ID R Pikes Peak -auto yleisen muodon ja suorituskyvyn suhteen, suunnittelualueet ja osa auto voi olla Will ilmestyy tuotantomallissa. Lisäksi Volkswagen totesi myös, että Parkerin kilpailu on erittäin kova testi sähköautojen sähkökäyttöjärjestelmälle. He saavat myös jonkin verran kokemusta kilpailusta, ja sitä käytetään tulevaisuuden ID-perheen sähköautojen kehittämiseen.


52vw.png