Volkswagen ID Buzz Cargo konseptiauto

- Oct 09, 2018-

Volkswagen-tuotemerkin ID-sarjaan kuuluvat myös hyötyajoneuvot. Äskettäin ulkomailta kerrottiin, että Volkswagenin uusi ID Buzz Cargo -konseptiauton virallisesti julkistettiin vasta avatussa 2018 Hannoverin autonäyttelyssä. Käsiteauton yleinen käsite on puolueellinen hyötyajoneuvojen suunnitteluun ja koko riittää liiketoiminnan tarpeisiin. Sen kuvasuhde on 5048/1976 / 1963mm ja sen akseliväli on 3300mm.


ID Buzz Cargo -konseptimassalla on kaupallinen ulkomuoto. Konseptin autopuolella ei ole sivuikkunoita eikä takaovien ikkunoita, lukuun ottamatta etuoviä. ID Buzz Cargo -konseptiauto jatkaa T-sarjan design-elementtejä. Sisältää kaksivärisen rungon. Lisäksi, koska konseptiauton on rakennettu MEB-alustalle, auton kokonaissuunnittelu paljastaa sen identiteetin uudeksi energiamalliksi.


Rungon puolella tämä konseptiautolla on sivulla sivuluukku, joka on suunniteltu vastaamaan jokapäiväiseen käyttöön. Body Buzz Cargo -konseptissa pituus ja korkeus ovat 5048/1976 / 1963mm ja 3300 mm akseliväli. Lisäksi mallin takaosaa laajennetaan 106 mm: llä, joka on suunniteltu sijoittamaan suurempia varastoja.


Sisustussuunnittelu, ID Buzz Cargo -konseptiauto on liiketauti, auton sisätilavuus on pääosin käytännöllinen, teleskooppinen ohjauspyörä ja etumatkustajan istuin voidaan suunnitella putoamaan alas ajoneuvon paremman lastin kysynnän tyydyttämiseksi. Samanaikaisesti konseptiautolla on myös suuri LCD-näyttö kuljettajalle. Huomionarvoinen tavaravaunun suunnittelu, ID Buzz Cargo konseptiautossa on uusi suunniteltu sähköistetty hyllystöjärjestelmä (lisävaruste), joka on liitetty kuljetuskeskuksen varastosysteemiin tuotteiden seurantaa varten. Lisäksi konseptiauto näyttää myös takaluukun automaattisen avaustoiminnon. Suunnitelman tarkoituksena on osoittaa, että kun tavarat saapuvat paikalle, sähköistetty varasto ilmoittaa asiakkaalle rahdin nimenomaisen sijainnin ja takaluukun on myös asiakas. kiihottua.


Voimakkuuden kannalta tämä konseptiautolla on 48kWh: n litiumparisto. Moottorin maksimiteho on 150kW (204Ps), ja suurin risteilyalue on noin 550 km. Lisäksi ID Buzz Cargo -konseptiauto virallisesti tuotettiin massatuotannossa jo vuonna 2021.

Volkswagen I.D. Buzz Cargo concept car.jpg