Volkswagen California XXL: n tuotantoversio esikatseluversion julkaisusta

- Jul 05, 2018-

Vuonna 2017 Volkswagen julkaisi California XXL -konseptiauton, ja tämän elokuun 24. elokuuta sen tuotantoversio julkistetaan virallisesti vuoden 2018 Düsseldorfin kansainvälisessä Touring Car -näyttelyssä. Uuden Crafterin mukaan tämän auton odotetaan ylläpitävän konseptiauton käsitettä, joka on powered by 2.0TDI-dieselmoottori.

Sisäisen luonnoksen mukaan uudella autolla ei ole vain kaksinkertainen liesi, pesuallas, jääkaappi, kaapit, ripustuskotelot jne., Mutta siinä on myös itsenäinen kylpyhuone, kun taas katto-osa on makuuhuone, johon mahtuu kaksi metriä pitkä patja. Lisäksi on mahdollista käyttää pyörivää etuistuinta uusille autoille.

Voimavarojen osalta Volkswagen California XXL -tuotannon version odotetaan olevan powered by 2.0TDI-dieselmoottori, jonka suurin teho on 177 hv (130 kW) ja huippuvääntö 410 Nm. Siirtoverkko on sovitettu kaksoiskytkentäiseen vaihteistoon ja siinä on myös nelivetoinen järjestelmä. Volkswagen T-tyypin mukaan Kalifornian asuntoauto on myynyt yli 100 000 ajoneuvoa maailmanlaajuisesti vuodesta 1988 alkaen. Sen sijaan suosittu Kalifornian XXL laajempi tila tutkii edelleen RV-markkinoita ja tuo RV-harrastajille maailmaa. Uusi valinta.

69 vw.png