Vietnam Vinfast kahden uuden auton virallinen kartta paljastetaan Pariisin autonäyttelyssä

- Sep 20, 2018-

Muutama päivä sitten, opimme tarkoituksenmukaisten kanavien Vietnamin ensimmäinen automerkin Vinfast virallinen esittämislupa virallinen kartta kaksi uutta autoa. Ulkonäkö kaksi uutta autoa edelleen suosittuja nuorten sisustuselementtejä ja LED-ajovalot on käytettävä auton etuosan. On selvää, että uuden auton virallisesti paljastettiin Pariisin autonäyttelyssä avataan 2 lokakuu tänä vuonna, ja aikoo aloittaa tuotannon Haiphong City on kasvien Vietnamissa vuonna.


Tällä hetkellä Vinfast ei ole virallisesti ilmoittanut kaksi autoa nimi mutta Maastoauto mallien ulkonäkö elin linja on sileä ja kromattuja osia puolella voi heijastaa nuorempi vaikutus uuden auton. Auton edessä V-muotoinen LOGO on kaiverrettu pitkänomainen LED-valonlähde ajovalot keskustassa ja sillä on jylhyys kanssa Ilmastointi saanti säleikön.

Vietnam Vinfast two new car-1.jpg

Lisäksi uusi auto ei ole varustettu kattoluukun, mutta chrome ladata-tavarateline visuaalinen vaikutus on edelleen hyvin impactful. Auton takaosan uusi auto on määrä käyttää kautta LED-liuska, joka on erittäin näkyvä valaistus yöllä.


Julkaisi virallinen kartta on myös auto. Maastoauto mallien verrattuna se löytyy, että ei ole paljon eroa Kahden auton tiedot. Muodon edessä tulee perheen muotoilukonseptin Vinfast malli parantaa tunnustamista.

Vietnam Vinfast two new car-2.jpg