V8 valuu pois Lexus F sarja- tai hybridi-järjestelmä

- Jul 19, 2018-

Saksan high-end-merkkejä kilpailun edessä Lexus ryhtyi pohtimaan sen korkean suorituskyvyn malli F sarja hybridi-järjestelmä. Lexus puhemies Ze Lianghong sanoi haastattelussa ulkomaisia medioita, että Lexus harkitsee kokoonpano F-sarjan mallit ja uuden energia-ajoneuvot perustuu perinteinen bensiini-pohjaiset mallit käyttöön.


Mukaan autoexpress Zeliang Hong katsoo, että Lexus on perustettava vuorovaikutteinen suhde ostajat ja se on tärkeä keino liittyä uusia tapahtumia ja käynnistää suorituskykyä autoetu. Joukossa F-sarjan suorituskyvyn autot käynnistää olla avainasemassa kilpaillakseen Saksan kanssa kilpailijoiden kanssa.


Vaikka on F, RC F ja GS F käyttänyt 5.0-litran V8 hengittävä moottori toistaiseksi ja he muuttavat tämän ilmiön lähivuosien Lexus voi varustaa hybridijärjestelmä nämä suorituskyvyn petoja. Zeliang sanoi Goodwood nopeus Festival Lexus käynnistää puhdas F GT tulevaisuudessa, että he enää V8 perinteisen vallan, vaan käyttää puhdasta sähkö- tai hybridi ajaa mallit sähköistäminen.

V8 drifts away Lexus F series or hybrid system.jpg