Yhdysvaltain versio uudesta Corolla iM: n virallinen kartasta New York Auto Show debyytti

- Jun 29, 2018-

Toyota ilmoitti virallisen kartan seuraavan sukupolven Corolla iM: n (Hatchback Edition), Yhdysvaltain versio, jonka odotetaan myytävän Pohjois-Amerikan markkinoilla tänä kesänä.


Scion-brändin poistamisen jälkeen Pohjois-Amerikan markkinoilla Scion iM nimettiin Corolla iM: ksi jatkamaan myyntiään. Viimeisin sukupolvi Corolla iM on rakennettu viimeisimmän TNGA-arkkitehtuurin avulla, koko kehon koko on kasvanut, pituus ja leveys ovat 4369/1791/1438 mm, akseliväli on 2639 mm.
Uusi Corolla iM: n keskikonsolin 8-tuumainen multimediaesitys on erittäin houkutteleva (tukee Apple CarPlay) ja kolmipuinen monitoimiohjain on myös optimoitu.


Konekokoonpanon yhteydessä uusi auto on varustettu Toyota Safety Sense -turvajärjestelmäsarjoilla, mukaan lukien kaistavaunu, kaistapoistumisvaroitus, automaattipalkki, jalankulkijoiden etumatkustaja jne.
Uuden TNGA-arkkitehtuurin ansiosta virkamies totesi, että uuden auton NVH on parantunut huomattavasti aiempien mallien myötä. Power, uusi auto, joka on varustettu 2.0L bensiinimoottorilla, erityiset tehoparametrit ja vastaava käyttöjärjestelmä ei ole vielä paljastettu.

US version of the new Corolla iM.jpg