Toyota kuljettaa CarPlayia peräkkäin

- Jun 11, 2018-

Alkaen maaliskuussa 2014, kun Apple julkaisi CarPlay-järjestelmän, Toyota oli jo ensimmäisten kumppaneidensa jäsen, mutta vuonna 2015 Toyota Motor Co., Ltd. luopui CarPlay: n käytöstä: "Me haluamme käyttää omaa kehitystämme . "Järjestelmä", joten Toyota on ollut poissa kokonaan vuoteen 2018 kaikkien Applen virallisten sivujen luettelossa.


Vasta vasta kun uudestaan syntynyt TNGA-rakenne tuli näkökentään, jonka keskushavainta oli muuttunut. Uusinta multimediajärjestelmää ei kutsuttu nimellä G-BOOK, ja uusi nimi oli Enture 3.0. Samaa järjestelmää kutsuttiin nimellä Enform 2.0 Lexus-tuotemerkillä. Yksinkertaisesti sanottuna G-BOOK-toiminto on täydellisempi ja tukee ajoneuvon ja palvelimen välistä vuorovaikutusta, kuten paikannuksen automaattisesti lähettämisen onnettomuuden jälkeen, hätätilanteen soittaminen jne., Ajoneuvon etäohjaus jne. tukemalla joitakin sovelluksia ja tukemalla matkapuhelimen kartoitusta. Ominaisuudet.


Detroit Autonäyttelyssä Avalonissa on 9 tuuman näyttö, joka tukee CarPlayia. Vaikka auton standardi CarPlay ei ole valopilkku tänään, painopiste on - suuri määrä, joka edustaa maailman huippumyyntiä. Automerkki voi tarjota pienen käyttökokemuksen erittäin hyvänä, eikä tämä ole ristiriidassa Toyota-omaa yhteenliittämis-ja turvaominaisuuksien kanssa.


Toyota sanoi, että CarPlay-järjestelmä käynnistetään alun perin Pohjois-Amerikan malleissa. Tällä hetkellä vain Avalon on vahvistanut, että se on vakio, mutta Camry ja Senna, joita myydään Yhdysvalloissa, odotetaan olevan standardit vuonna 2019 ennen kuin ne toimitetaan muihin maihin.

Lisäksi osa autoista perustuu Wince-järjestelmään tai 2016 ~ 2017 Avolon, Fortuner, Hilux, voi asentaa GPS-navigointirajapinnan. Se tarjoaa navigointi-, IPAS- ja multimediasoittimen toimintoja.


Toyota connect with carplay.jpg