Toyota TJ CRUISER Tokyo Motor Show julkaisi virallisesti

- Jun 07, 2018-

"T" on otettu kestävästä "TOOL-BOX" (työkalupakki), "j" on otettu "Joy", joten voit mennä mihin tahansa autoon, "CRUISER" on Toyota SUV -tuotelinja. heijastaa vahvaa sitkeyttä.
Autossa oleva koepilotinistuin voidaan täysin laskea, minkä ansiosta on helppo asentaa suuria kohteita, kuten suuret lautaset ja polkupyörät, joiden pituus on noin 3 metriä. Se rikkoo työn ja viihteen välisiä rajoja ja palvelee uutta elämäntapaa. VAN (vaunu) erittäin käytännöllinen neliöosa yhdistää kiinteän alustan ja laajan ajettavan näkemyksen suurista SUV-renkaista yhdistääkseen van auton ja SUV: n edut. Moottorin kansi, katto, lokasuojat jne. On tehty maalipinnan lujasta kovasta materiaalista. Myöskään naarmuja ja likaa ei ole helppo tuottaa eri muotoisia esineitä. Istuimen ja lattian sisäpuolella on useita kiinnityspisteitä. Se on pieni matkatavara tai pitkä tuote voidaan vapaasti kiinnittää.
Samanaikaisesti takaovessa on laaja aukko, joka mahdollistaa helpon pääsyn suurille kohteille, kuten polkupyörille. Kuljettajan istuimen takaistuimen istuin on pystytetty eteenpäin, ja siitä voi tulla ostoskassien varastotila. Laajakulmaisella liukuovella on kätevämpää ottaa auton sisään ja ulos kehon puolelta ja päästä ja päästä pois, kun perhe käyttää sitä kollektiivisesti. Auto on suunniteltu tuottamaan uuden sukupolven TNGA-arkkitehtuuria. Voimansiirtoon kuuluu 2,0 l moottori + hybridijärjestelmä, jossa on etupyörät ja neliveto.

toyota TJ.png