Toyota Supra sisätilojen vakooja kuvia

- Jul 13, 2018-

Äskettäin merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat jälleen Toyota-ryhmän uuden Supra-sisävakoilun ryhmän. Verrattuna edellisiin vakoojakuviin, sisätilat näytetään edelleen. Uusi auto on varustettu automaattivaihteistolla ja suurikokoisella keskusohjausnäytöllä. Yleinen tyyli on verrattavissa BMW: n tyyliin. Korkea samankaltaisuus.

 

Kuten vakooja valokuvista voidaan nähdä, uusi auto on varustettu kolmiportaisella monitoimisella ohjauspyörällä, joka on varustettu hopeisella siirtymäpäillä, elektronisilla vaihteiden vipuilla ja täydellä LCD-laitteella. Ilmanpoisto on kapea ja pitkä kirkas hopeakoriste. Auton urheilullinen ilmapiiri on erinomainen, ja suurikokoinen keskusohjausnäyttö tuo sisätilaan tunnetta tekniikasta.

 

Uusi auto on varustettu myös automaattisella ilmastointilaitteella, elektronisilla käsiohjauksilla ja multimediasovelluksilla, kuten BMW iDrivea voidaan käyttää kosketuksella ja perinteisillä nupilla. Aiempien raporttien mukaan Toyota Supra ja BMW: n uusi Z4 on tuotettu samalla alustalla, joten kokonaissuunnittelussa on enemmän yhtäläisyyksiä.

 

Toyota supra.png