Toyota: n uusi Supra debytoi Goodwood Speed Festivalissa

- Jul 10, 2018-

Muutamia päiviä sitten Toyota julkaisi esikatselun uudesta Supra-urheiluautosta, joka julkistetaan 12.7.2012 avatussa 2018 UK Goodwood Speed Festivalissa. On selvää, että uusi auto valmistetaan yhdessä BMW: n uuden Z4: n kanssa Magna Steyrin tehdas Itävallassa.


Ulkonäköä esikatselussa uudella Supra-kehon peitetyllä tarralla on sana "A90", joka on Supran viidennen sukupolven kehyskoodi. Uusi Supra-etupinta perii edellisen FT-1-konseptin ja kielen koko osuuden. Edessä olevat LED-ajovalot ovat erittäin tyylikkäitä.
Lopulta, viitaten aikaisemmin paljastettuihin vakoojakuviin, uusi Supra käyttää kolmionmuotoista LED-takavalot. Lisäksi takaspoileri kallistetaan ja siinä on kaksi ulos pakoputkistoa.


Sisäänrakennettuna uusi auto on varustettu kolmipuuvilla monitoimisella ohjauspyörällä, hopeavaihtopyydillä, elektronisilla vaihteiden vipuilla ja täydellä LCD-laitteistolla. Mallissa, joka on kehitetty samalla alustalla kuin BMW: n uusi Z4 ja joka on kehitetty yhdessä BMW: n ja Toyota: n kanssa, uusi Supra jakaa myös osia BMW: stä.


Teholtaan uuden Supran odotetaan olevan powered by 3.0-litrainen kuusisylinterinen kaksimoottorinen turbo-moottori BMW: stä, jonka suurin teho on 340 hv ja voimansiirtojärjestelmä, joka sopii kaksoiskytkentäiseen vaihteistoon.

Toyota's new Supra.jpg