Uusi Toyota Supra debyyttinsä Goodwood nopeus Festival

- Jul 07, 2018-

Muutama päivä sitten, Toyota julkaisi esikatsella uusi Supra urheiluauto, ja ilmoitti, että mallin paljastettiin 2018 UK Goodwood nopeus Festival, joka avasi 12 heinäkuu.Virkamies ei vahvistaa tällä hetkellä uusi Supra todellinen auto, joka paljastaa todellinen tuotanto versio vai onko vain prototyyppi osavaltiossa show.

Esikatselu näyttää kokonaiskuva uuden Supra tuotanto käännös, mutta ajoneuvon kuvassa on vielä prototyyppi-tilassa, rungon peittää naamiointi tarra taiteellista, voimme myös nähdä sana ”A90” rakenteessa , ja tämä on myösRunko koodi viidennen sukupolven Supra (ensimmäinen neljä sukupolvea Supra koodit ovat A60, A40, A80, A70 vastaavasti).Kannalta muotoilu, uusi Supra tuotantoversio etuseinän muotokieli ja noudattavat yleistä kehon osuus edellisen FT-1 konseptiauto. Edessä LED-ajovalot ovat erittäin tyylikäs, kun etu- ja taka lepuuttajat heitetään pois ja lyhyt- ja kimeä.Häntä on täynnä taisteluhenkeä tunnelma ja on dynaamisempi kuin Toyota 86.

Kertomuksia uusi Supra eurooppalaisista on varustettu 3.0-litran inline kuusisylinterinen twin-turbo moottori BMW, joiden suurin teho 340 hv. Siirtoverkon vastaavat dual-kytkin vaihteisto käsivälitteinen vaihteisto ei..Uuden auton laaditaan yhdessä BMW: n uusi Z4 Itävalta Magna Steyr-tehtaalla.


73 toyota.png