Toyota n uusi kruunu virallinen kartta altistuminen

- Jun 27, 2018-

Viime aikoina merentakaiset tiedotusvälineet ovat altistaneet virallisen kartan Toyota uuden kruunu, uusi auto kiinnittää enemmän huomiota yhteenliittämisen ominaisuuksia, ja myös käynnistää RS-versio, on todettu, että uusi auto on virallisesti listattu Japanin markkinoilla Tämä viikonloppu.

 

Uusi kruunu varustetaan standardilla Internet-yhteydellä. Toyota tarjoaa 24 tuntia back-to-back-yhteyksiä uusien autojen omistajille. Reaaliaikaisen ajo-tiedon perusteella he voivat tarjota omistajille monipuolisia palveluja turvallisuuden ja mukavuuden parantamiseksi.

 

Uuden auton sisätilat tarjoavat kaksoisnäyttöjärjestelmän, jossa on 8 tuuman näyttö ja 7 tuuman näyttö. Uusi auto tarjoaa mahdollisuuden valita ajotavaraa, ja se on varustettu toisen sukupolven TSS: llä, joka sisältää esisulatusjärjestelmän, dynaamisen risteilyn, kaistavahdin ja Signpostin tunnistuksen sekä muut toiminnot.

 

Uusi kruunu perustuu TNGA-arkkitehtuuriin. Se tarjoaa bensiiniversiot ja hybridi-versiot Japanissa. Bensiinimalli on varustettu 2.0T-moottorilla, johon on sovitettu 8-vaihteinen automaattivaihteisto, jonka suurin teho on 241 hv ja huippunopeus 350 Nm. Takavetoinen.


Toyota crown.png