Toyota: n uusin patentti: kypärätyyppiset turvatyynyt vähentävät onnettomuuksia

- Jun 22, 2018-

Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkiviraston tämän vuoden toukokuussa julkaiseman viimeisimmän patentin mukaan Toyota tutkii turvatyynyä, joka suojaa matkustajan päätä. Sitä voidaan kutsua myös kypärätyyppiseksi turvatyynyksi, kunhan onnettomuus laukaisee turvatyynyn ponnahtaa auki. Edellytykset voivat täysin kääriä kuljettajan ja matkustajan pään.


Patentti toimitettiin viime vuoden marraskuussa ja virallisesti julkaistiin tämän vuoden toukokuussa. Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto totesi, että tällainen kypärätyyppinen turvatyyny asennetaan istuimen yläpuolelle niskatukeen. Kypärätyyppinen turvatyyny voi suojata matkustajan päätä törmäysonnettomuuteen, etenkin silloin, kun ajoneuvo rullaa tai rullaa, se voi välttää törmäyksen törmäyksessä.


Toyota-edustaja sanoi, että yhtiö ei ole vielä suunnitellut kaupallistamista teknologiaa. Tästä huolimatta ei ole suljettu pois, että muiden autovalmistajien tuottamat kypäräiset turvatyynyt voidaan tuottaa massatuotteilla, koska mikään ei estä muita autonvalmistajia kehittämästä käsitteellisesti samanlaista turvajärjestelmää tulevina vuosina ajoneuvon turvallisuuden kokoonpanona. Myyntivaltti julkisuutta varten.

Toyota's latest patent.jpg