Toyota uusi Vellfire 3.5L V6 moottori

- Jun 10, 2018-

Vellfire on 2008 Toyota Alpha G. Se syntyi samalle alustalle. On parempi suorituskyky. Loppujen lopuksi monet Alfa omistajat ovat innokkaita muuttamaan. Toyota on jopa virallinen. Muutettu versio. Se oli alun perin varustettu 2,5 L L4 moottorin Toyota Dual VVT-i tekniikka, joka yhdessä 7-vaihteinen CVT, parannettu vakautta output yhteyden.

Uusi malli se kin varustaa avulla 3.5L V6 moottori päivitetään suorasuihkutus järjestelmä korostaakseni urheilu suorituskyky uuden auton, ajoneuvon alustan-järjestelmän vahvistetaan ja uudelleen jotta se sopii paremmin urheilu suorituskyky. Vaikka tämä hieman vähentää matkustajien mukavuus, se on lähempänä Vellfire alkuperäinen tarkoitus ja siirto täsmää uusi 8AT.

Suurin suosikki asioita Xiao Shen olisi etuseinän ainutlaatuinen muoto. Vaikka runko ja sivuttain ajoneuvon ovat täsmälleen samat kuin alfa, erityinen edessä auton osoittaa enemmän intuitiivinen taistelevat tunnelma. Living säleikkö kattaa laaja vaakapalkkia ja pääasiassa ilman saanti toiminto annetaan standard puolisuunnikkaan ala suuhun. Kaksipuolinen fog valaisimen alueen suuren alueen kromi koristelu on kytketty kromaus, joka ympäröi säleikkö. Split-ajovalot on myös elävän kuin Alpha. Tämän kasvot ei todellakaan ole arc. Ei ihme, ne ovat jopa enemmän komea kuin Mercedes RVs.

Monikäyttöinen istuimet ja toisen rivin riippumaton täysin kääritty paikkaa, jotka laajentavat ulospäin ovat myös osa show: n ja ihmisten hoito.

Vellfire Toyota 2018.jpg