Toyota uuden sukupolven Camry Hybrid Edition

- Jun 07, 2018-


Vuoden 2017 Pohjois-Amerikan autonäyttelyssä Toyota julkaisi virallisesti uuden sukupolven Camry-mallejaan. Uusi auto on rakennettu Toyotan TNGA-alustalle, joka sopii nuorten esteettisyyteen.


Uusi auto on sama kuin Toyota TGA: n maailmanlaajuisella modulaarisella alustalla neljännen sukupolven Prius. Suuren määrän kevyiden materiaalien ansiosta uuden ajoneuvon palvelun laatu heikkenee, mikä lisää polttoainetaloutta ja käsittelyä. Lisäksi uuden auton takapäähän on pieni spoileri, joka käyttää molemmilla puolilla nelivaihtoehtoista pakokaasua ja korostaa auton urheilullista tunnelmaa. Sisustuksessa auton sisustus on kaikuva ulkonäköä, ja se on myös uudelleensuunnittelun tuote. Auto on varustettu kolmipuuvilla monitoimiohjauspyörällä, suurella keskilinjalla ja tynnyrityyppisellä kojelaudalla.


Voimakkuuden suhteen uuden sukupolven US Camry tarjoaa kaksi 2.5L 8AT ja 2.5L hybridiautoa. Dynamic Force 2.5L luonnollisesti imevää mallia on Toyotan viimeisin uusin tuote joulukuussa 2016. Korkein lämpötehokkuus on jopa 41% (40% 2,5L: n hybridimalleissa). Yksi menestyneimmistä keskikokoisista autoista on Camryn hyvä myyntiaste monilla markkinoilla. Ensimmäistä kertaa päivitetyt kahdeksannen sukupolven mallit ovat ottaneet käyttöön uuden alustan, ja niiden vahvuus paranee huomattavasti. Tulevaisuuden listauksen jälkeen ne tuovat kilpailijoita. valtava stressi.


凯美瑞.png