Toyota Auris Travel Edition spy kuvasi

- Jun 25, 2018-

Muutama päivä sitten, ulkomaisten tiedotusvälineiden alttiina ajokoe spy kuvia uusi Toyota Auris TS Wagon (matka versio)-malli.Uusi auto on TNGA arkkitehtuuria ja on arvata jotta olla käyttöinen luona 1.2T bensiini, 1.8 L hybridit ja uusi 2.0 L-hybridiauto-järjestelmän. Se myydään Euroopan ja Aasian markkinoille tulevaisuudessa.

Ennen 2018 Geneven Motor Show Toyotan uusi Auris on virallisesti julkistanut.Tämä auto on todella eurooppalainen versio Corolla Viistoperä mallin nimeltä Corolla iM joillakin markkinoilla.Todellinen debyytti auton ja auton spy kuvia versio uusi Auris versio etuseinän tulevaisuus ei periaatteessa ole salaisuus, seuraa malli design etuseinän kanssa suuri suu säleikön viistoperä-versio , terävä rivitTehdä tämän auton näyttävät erittäin aggressiivinen.

Toisin kuin Viistoperä-mallit uusi Auris Travel Edition kohokohtana on takana. Kehon linjat uusi C-pilarin takana on laajennettu. Ne näyttävät vähemmän kompakti ja tyylikäs, ja lisääntynyt runko tilaa myös kasvaa.Tehostaa edelleen päivittäin käytännöllisyys.

Konetehona, uusi auto on määrä on sama kuin viistoperä-versio, joka tarjoaa 1.2T bensiini 1.8 L sekoittamalla ja uusi 2.0 L-hybridiauto-järjestelmän valinta. Uusi 2.0L hybridijärjestelmä perustuu TNGA arkkitehtuuri terminen hyötysuhde 41 prosenttia.Integroitu maksimiteho on 183 tehoa ja täsmää E-CVT-vaihteisto.


38 toyota.png