Toyota 86 GR Sport virallinen kartta julkaistu

- Jul 03, 2018-

Toyota liikuntavirasto Gazoo Racing hiljattain 86 GR Sport sports kit. Tämä auto on varustettu uusin sisäiset ja ulkoiset urheiluvälineet Gazoo Racing, tehden enemmän urheilullinen kuin tavallisessa versiossa 86. Virallisesti ilmoittanut suunnitelman Toyota käynnistää GR Sport/GR/GRMN kolmen tason urheilu-malli perustuu nykyisten mallien Japanin markkinoilla. Kolme suhde voidaan pitää Audi S-line / S/RS malli.

86 GR-Sport on varustettu musta etu-huuli, puoli hameet, fender leikata, ulkoa peili asunto- ja taka spoileri, mikä vähentää ajoneuvon visuaalinen painopiste ja rikas kehon elementtien lisäämiseen 17-tuumainen musta. Alumiinivanteet ja Brembo jarrujärjestelmä punainen jarrusatula näyttää sportier. On todettu, että uusi auto vain tarjoaa kolme ulkonäkö ihonväri käsittävä kvartsi musta, helmi kristalli valkea ja puhdas punainen (kuvan väri). Uusi korimalli on myös merkitty GR urheilu yksinomainen logo näyttää kehon.


Sisustus 86 GR-Sport ominaisuudet musta pohja, Alcantara aineistoa ja hopea suuren kontrastin sidontalanka, joka näyttää siistiltä. Samaan aikaan uusi auto on myös vaihdettu pienempi halkaisijaltaan GR monitoiminen ohjauspyörä, GR logo alapuoli ja mustavalkoinen katsella Laudoittaa avulla uusi fontti, joka on innovatiivisempi. Lisäksi ohjauspyörän ja ajo tietokone GR LOGO näkyy myös-painiketta Käynnistä-painiketta ja niin edelleen.

Lisäksi edellä mainittujen muutosten lisäksi 86 GR urheilu tarjoaa urheilullinen keskeinen auton ohjausjärjestelmä, 7 tuuman ohjausnäytöltä, GPS-navigointi, auton pysäköinti ja toinen emäksinen toimia, se on erinomainen radan nopeus Seuranta, sivusuunnassa kiihtyvyys seuranta (G arvo m) / nopeus nopeus sähköisen kolmen taulukko ja muita seurata toimintoja.


61 toyota.png