Rengaspaineen valvonta

- Jun 06, 2018-

Rengaspaineen valvonta, mielestäni tämä järjestelmä on yhä useimmille ihmisille uusi asia, ja järjestelmämme mukana olevalla ajoneuvolla testattuja malleja ei ole paljon, mutta sen tehtävän mukaan sitä voidaan pitää turvakokoonpanona . tärkeintä on, että ihmisiä ei ole arvostettu pitkään.

Kuvittele, että riippumatta siitä, kuinka hyvä moottori tai alustan suorituskyky on, se voidaan näyttää vain renkaan ja maan välisellä kosketuksella. Väärä rengaspaine johtaa usein epätäydelliseen ajoneuvon suorituskykyyn. Tiedot osoittavat, että punkkien aiheuttama auto-onnettomuuksien määrä on erittäin suuri väärässä liikenneonnettomuuksissa ja että rengaspaineiden puute kaikissa puhkeamisvaikeissa on ensisijainen syy.


Kun rengaspaine on liian korkea, renkaan ja maan välinen kosketuspinta vähenee. Tällä hetkellä rengaspaine kohoaa suhteellisesti ja renkaan pito on heikentynyt. Lisäksi, kun ajoneuvo kulkee kaivannon tai kuoppisen tien läpi, ei ole tarpeeksi tilaa imemään tärinää renkaassa. Sen lisäksi, että se vaikuttaa ajomukavuuden ja ratsastuksen mukavuuteen, myös jousitusjärjestelmään kohdistuva vaikutus lisääntyy. Vahingoittaa. Siksi oikea rengaspaine ei ainoastaan auta ajomukavuuttasi vaan myös takaa turvallisen ajamisen.


Android video interface.png