Tiguan L 280TSI vakooja valokuvia

- Jul 12, 2018-

Äskettäin olemme oppineet asiaa koskevista kanavista, että SAIC Volkswagen aikoo käynnistää Tiguan L -mallin 1.4T (EA211) -moottorilla. Uusi auto keskittyy yhteisyritys keskisuurten maastoautomarkkinoiden, joka on edistyksellisempi kuin nykyinen 2.0T malli. Virallisen käynnistysajan on tarkoitus olla heinäkuun lopusta 8: een kuukauden alun välillä.

Vakoilukuvien näkökulmasta uuden auton ulkonäkö ja muotoilu ovat pohjimmiltaan samat kuin nykyinen Tiguan L, joka on varustettu Xenon-ajovaloilla, takana pysäköintitutkalla ja kääntökuvilla. 1.4T-mallin hännän logo on 280TSI, joka eroaa 2.0T-mallista (pienitehoinen versio 330TSI, suuritehoinen versio 380TSI). Vakoilumalleissa on 17-tuumaiset kaksinkertaiset viisi-puolaiset vanteet ja pariutuvat 215/65 R17 -renkailla.

Muotoilu pohjimmiltaan jatkaa nykyisen Tiguan L: n suunnittelua. Vakoilusta valokuvissa on 6,5 tuuman kosketusnäyttö, kaksivyöhyke automaattinen ilmastointi ja muut toiminnot. Istuimet on kääritty mustaksi ja valkoiseksi kaksisäikeiseksi nahaksi ja takarivi on myös säädetty. Ilmanpoisto ja USB-latausliitäntä.

Voimassa mitattuna muiden mallien SAIC Volkswagen 1.4T -moottoreilla varustettujen mallien maksimiteho ja huippuvääntö ovat 150 hv ja 250 Nm, mutta virkamies ei paljasta Tiguan L: n voimajärjestelmän erityisiä parametreja. Se on 7 - nopea kaksoiskytkinsiirto.


90 vw.png