Taaksepäin kuva

- May 30, 2018-

mikä vaikutus on ?

Kun ajoneuvo on peruuttamassa, kuljettajaa voidaan avustaa reaaliaikaisella kuvapysäkkeellä, joka on intuitiivisempi kuin peruutus tutka ja välttää naarmuuntumista.

 

Tiedätkö?

1. Taaksepäin kuva käyttää pitkälle infrapunaista laajakulmakameraa, joka näkyy myös yöllä valaistuksella. Joissakin autoissa on kamera (panoraamakamera) autokorin ympärillä. Auton näytön voi vastaanottaa videota auton ympärillä samanaikaisesti. Tilanne auton ulkopuolella on esteetön ja kätevä.

 

2. Joissakin autoissa on sekä kääntö- tutka- että kääntökuvia, jotka toimivat paremmin yhdessä. On huomattava, että jos vain kääntökuvassa ei ole tutkaa, sinun on aktiivisesti seurattava ja löydettävä tilanne auton takana, koska peruutuskuvassa ei ole ääntä esteetäisyyden ilmoittamiseksi.

 

3. Koska takakamera on yleensä laajakulmaobjektiivi, näytöllä saattaa esiintyä joitakin visuaalisia virheitä ja takapysähdyksen asento voi olla lähemmäksi kuin kuvassa. Kun kuva ei ole selvä, voi olla, että ulkoinen kamera on likainen. Muista puhdistaa se ajoissa.

 

Tekninen periaate?

Kauko-infrapuna-laajakulmaisen kameran takana auton takana takamatkustajat näkyvät autossa näytöllä ja tutka- ja näyttöohjainten ansiosta pysäköinti on helpompaa ja turvallisempaa.

 

Kameran käyttöliittymä, kytke kääntökamera, tekevät ajamisesta turvallisemman. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä meihin.


reverse image.png