Uuden Mercedes-Benz GLE: n virallinen kartta julkaistaan Pariisin autonäyttelyssä

- Sep 20, 2018-

Ensimmäisestä sukupolvesta GLE: n C-pylväästä on tullut hyvin tunnistettavissa oleva ominaisuus tässä kehossa sekä korvaava malli. Äskettäin Aika Automobile on saanut virallisen uuden Mercedes-Benzin GLE-kartan. Uusi autosäleikkö on laajentunut ja ajovalojen muotoilu on hienostunut. Edellisten raporttien mukaan uusi auto julkistetaan virallisesti Pariisin autonäyttelyssä.


Ulkonäköä silmälläpitäen uuden auton etuosa sopii perhesuunnitteluelementtiin, ja suuri metallikorjaus säleikköön sopii hyvin tunnelmaan, joka on melko runsaasti maastojuoksussa. Kuvitteellinen Gypsophila-verkko on toinen vaihtoehto. Kaksi LED-valoa ajovalojen sivuilla on lisätty sisäpuolelle, ja jossain määrin ne ovat hienostuneempia. Korkea runko sopii korostetuille lihaksen viivoille, jolloin etupinta näyttää voimakkaalta.


Voidaan sanoa, että tunnetuin GLE-malli on sivujen C ja D sarakkeiden suunnittelu, joka on myös tämän auton symboli. Tärkein asia on, että uuden auton akseliväli on 80 mm enemmän kuin nykyinen, joka ulottuu 2995 mm: iin, mikä tekee auton linjoista joustavamman ja lisää entisestään sisätilaa.

new Mercedes-Benz GLE -1.jpg

Takana kaksi erilaista mallia on myös eri muotoisia. Taillights-ryhmästä tulee ohuempi, ja sisätila on LED-tyyppinen valokaiste, joka on melko tekninen. Puskurin alue on myös kaareva, urheiluversion molemmilla puolilla on aukko, ja pohja on musta vartija, joka on urheiluisempi kuin keskimääräinen malli.


Dynaamisessa versiossa on aukko molemmilla puolilla, kun taas pohja on musta vartija, joka on urheilullisempi kuin keskimääräinen malli.


Sisustuksessa uusi auto omaksuu Mercedes-Benzin mallisuunnittelun kielen ja mittaristoissa käytetään edelleen kaksoisnäyttöisiä 12,3 tuuman LCD-laitteita, ja siinä on Mercedes-Benzin uusi MBUX-ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmä. Väliseinän ilmastointilaite vaihdetaan neliöksi neljällä erillisellä, Mercedes S -luokan ilmastoinnilla. Lisäksi auton keskilevyn edessä oleva multimediaohjausjärjestelmä muuttuu myös alkuperäisestä nupista ja koskettaa puhdasta kosketussuunnittelua ja muoto on suppeampi ja antelias.


On syytä mainita, että auton toinen istuinrivi on myös päivitetty, ja sitä voidaan alentaa 4: 2: 4: ssä satunnaisten kuljetustarpeiden täyttämiseksi. Kiitettävää on, että vasemmalla ja oikealla istuimella voidaan käyttää myös kuusisuuntaista sähköistä säätöä sekä selkänojaa ja niskatukeen. Etu- ja takaventtiilien etäisyys on jopa 100 mm, joten matkustajat voivat olla mukavampaa. Lisäksi kolmas istuinrivi on myös saatavilla.


Voimassa mitattuna uusi auto rakennetaan MHA-rakenteeseen. Uuden auton odotetaan olevan varustettu uudella M256-kuusisylinterisellä turbomoottorilla varustetulla 48V mikrosekoitusjärjestelmällä varustetulla moottorilla ja M264-nelisylinterisellä turbomoottorilla varustetulla 48V mikrosekoitusjärjestelmällä. Vaihteisto käyttää Mercedesin omaa 9AT vaihteistoa.

new Mercedes-Benz GLE -2.jpg