Virallinen AMG C63 S Cabriolet julkaisi virallisesti

- Aug 01, 2018-

Muutama päivä sitten uusi Mercedes AMG C63 S Cabriolet virallinen kartta julkaistiin virallisesti.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto on pohjimmiltaan Coupe-version mukainen, ja suurikokoinen ilmanottoaukko näyttää täydellistä hallitsevuutta, kun otetaan huomioon aerodynaaminen etupuskuri. Lisäksi uusien ajoneuvojen ajovalot käyttävät LED-valonlähteitä, jotka ovat erittäin hämmästyttäviä yöllä valaistuina.


Auton reunalla ainoa ero uuden auton ja Coupe-auton välillä on pehmeä pää, jossa on vaihdettava muotoilu ja punainen katto. Lisäksi uuden auton suuret vanteet on liitetty punaisiin jarrusatuloihin.


Uuden auton takaosa on täysin yhdenmukainen Coupe-mallin kanssa käyttäen kaksisuuntaista pakokaasua. Lisäksi uuden auton takapuskurin pohja on myös koristeltu mustalla plakalla.


Sisäänrakennetuossa uudessa autossa on täysi LCD-instrumenttipaneeli ja puoli puolikuun muotoinen ulkovalaisin. Lisäksi uuden auton ohjauspyörä on kääritty Nappa-nahkamateriaaliin. On syytä mainita, että uuden auton keskusohjauspaneelin koko on erittäin vaikuttava, mikä on suurempi kuin normaali versio ja täynnä tekniikkaa.


Voimassa oleva uusi auto on Coupe-mallin mukainen. Se on varustettu 4.0T V8-kaksimoottorisella moottorilla, jonka suurin teho on 375 kW (510 Pa) ja huipputehon 700 Nm. Siirtoverkko on osittain yhdensuuntainen 9-vaihteinen automaattivaihteisto, jonka huippunopeus on 280 km / h.

AMG C63 S Cabriolet.jpg

Mercedes Benz -autosarjaa varten meillä on seuraavat tuotokset: Multimedia-videoliitäntä Benzille,

Tämä Android Interface Navigation -moduuli on yhteensopiva Mercedes Benz NTG5.0 5.1 -järjestelmän kanssa Android 4.4 / 5.1 IOS -järjestelmällä, Add On -järjestelmällä alkuperäiseen multimediajärjestelmään. Tarjoa online-GPS-navigointi, WiFi-yhteys, 3G Internet, Android / IOS -puhelimen peili.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.