Uusi Volvo S60 debyytti

- Jun 29, 2018-

20. kesäkuuta Volvo julkisti virallisesti uuden Volvo S60: n Yhdysvalloissa. Uusi auto on rakennettu SPA-arkkitehtuurin perusteella ja omaksunut perhekeskeisen suunnittelun, joka on varustettu pienitehoisella 2.0T-moottorilla ja joka tarjoaa hybridijärjestelmän. On todettu, että uusi auto on ensimmäinen, joka otetaan käyttöön Charlestonin tehtaalla Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa vuoden 2018 loppuun mennessä, ja sitä jatketaan sen jälkeen, kun se tehdään tulevaisuudessa.


Ulkonäköä silmällä pitäen Volvo-perheen suunnittelugeenit ovat täysin esillä S60: ssa. Koko etupinta on periaatteessa sama kuin aiemmin julkaistu V60-malli. Nykyisiin malleihin verrattuna uudet Raytheon-ajovalot ja suoraa imevää ilmanottoaukkoa antavat etupään paljon hienostuneisuutta ja parantavat brändin tunnustusta.


Takapäässä perheen muotoiset C-muotoiset takavalot ovat yhteensopivat suhteellisen pienikokoisen uuden S60: n kanssa. Runko on varustettu ankkuriventtiilillä, jossa on kirjaintyyppiset logot, ja pakoputkistoa käytetään kahdella sivulla.

Kuten ulkoisenkin, V60: n sisustussuunnittelu perustuu periaatteessa perheen yleiseen suunnitteluun. 9-tuumaisen pystysuoran multimedia-näytön keskusohjausosa on integroitu laajamittaiseen monitoiminäyttöön, kun taas useat yleisesti käytetyt toiminnot on järjestetty fyysisten painikkeiden muodossa, yksinkertaiset ja kauniit, samalla kun otetaan huomioon myös käytännöllisyys. Konfiguroinnin osalta uuteen S60: een tulee myös kaikki LCD-näytöt, panoraamakuvat ja ohjainohjausjärjestelmät.


56 volvo s60.png