Uusi Volkswagen Touareg on myynnissä marraskuussa. Volkswagenin lippulaiva maastoauto

- Aug 28, 2018-

23. maaliskuuta maailman ensimmäinen Volkswagen-luksusauto, Touareg, lanseerattiin Pekingiin huhtikuussa sen jälkeen, kun se julkistettiin huhtikuun Pekingin autonäyttelyssä.


Uuden sukupolven Touaregin reunojen ja kulmien muuttaminen uusimpaan perhetyyliin on selvempi. Ajovalot ovat samanlaisia kuin uusi Arteon. Tämä avoimen silmän muotoilu näkyy myös useammissa Volkswagen-autoissa. Uuden auton uudet ajovalot käyttävät kulmikas täysi LED-valonlähdettä, joka sekoittuu etusäleikön kanssa ja näyttää dominoivalta valaistuksen jälkeen. Takana olevat yksityiskohdat, uudet Touareg takavalot käyttävät myös täysiä LED-muotoilua, jolla epäillään olevan dynaaminen valaistusvaikutus ja joka on hyvin tunnistettavissa.


Auton sisällä, alumiinisilla metallipaneeleilla ja puujyvällä on tämän Volkswagen-lippulaivamallin paikannus, teknologia ei voi olla takana, uusi auto on varustettu uusimmalla infotainment-järjestelmällä, jossa on 12,3 tuuman LCD-näyttö, 15 tuuman keskusohjaus paneeli, on myös kehittynyt ohjainohjausjärjestelmä, jolla on erilaisia toimintoja mallista riippuen.


Uuden auton odotetaan olevan varustettu 3.6L: n VR6-moottorilla ja 2.0T: n nelisylinterisellä bensiinimoottorilla. Lähetyksen osalta uusi auto vastaa 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Plug-in hybridi -malleja käynnistetään tulevaisuudessa.

new Volkswagen Touareg.jpg