Uusi Suzuki Vitran virallinen karttatiedote

- Aug 07, 2018-

Muutama päivä sitten Suzuki julkaisi uuden Vitra-mallin virallisen kartan.


Ulkonäköä silmällä pitäen voidaan nähdä, että on olemassa enemmän paikkoja muuttaa uuden Vitran etupinta. Uusi auto on varustettu hiljattain suunnitellulla ilmanottoaukolla, joka on muodostettu kuudesta pystysuorasta kromausraudasta ja joka on integroitu molempien puolien ajovalojen kanssa. Lisäksi uuden auton etuosan puskurimuotoa on myös säädetty, ja kromin leikkaus lisätään LED-päiväajovalojen ympärille molemmin puolin.


Sivulla ja takana uusi auto on varustettu kaksinkertaisella viiden puoleisen vanteen uudella muodolla ja takavalaisimen sisäinen rakenne on myös säädetty. On todettu, että uusi auto lisää myös kaksi uutta vartalon väriä kuluttajien valinnalle.


Sisustuksessa uusi auto on uusittu uudella mittaristolla, jossa on kaksirivinen mekaaninen lukitus ja keskeinen värijärjestelmän näyttö. Konekokoonpanossa uusi auto lähinnä päivittää aktiivisen turvallisuuden kokoonpanoa, lisää varhaisvaroitusjarrujärjestelmää, jossa on kaksoisanturit, kaistapoistumisvaroitus ja vaimennus, liikennemerkkitunnistus, sokeanpaikan tarkkailu ja sivuttaisliikennevaroitus takana.


Voimakkuuden kannalta uusi Vitran matalaprofiilimalli on varustettu uudella, 1,0T: n kolmisylinterisellä moottorilla, joka korvaa vanhan 1,6 litran moottorin. 1.0T-moottorissa on maksimiteho 81kW (111Ps), ja joissakin malleissa on saatavana myös ALLGRIP neljä. Käyttöjärjestelmä; Korkealaatuinen malli on varustettu 1.4T-moottorilla, jonka suurin teho on 103 kW (140 Ps), 220 Nm: n huippuvääntömomentti, 6-vaihteinen 6-vaihteinen manuaali tai 6-vaihteinen manuaalivaihteisto sekä nelivetoinen nelivetoinen järjestelmä.

new Suzuki Vitra.jpg