Uusi Peugeot 408 on saatavana 29. elokuuta

- Aug 04, 2018-

Muutama päivä sitten saimme tietää, että Peugeot 408 -malli, joka uudistetaan keskipitkällä aikavälillä, käynnistetään virallisesti 29. elokuuta. Uuden auton muoto on muuttunut merkittävästi, tyyli on nuorempi ja teho on edelleen varustettu 1.2T, 1.8L ja 1.6T moottoreilla.

Aiemmin paljastetuista vakoojakuvista päätellen Peugeot 408 -mallilla on puolivälinmuutoksessa suuri muutos etupuolella käyttäen Peugeot'in uusinta perhetapaturmatriisiä ja leijonan silmänvaloja. Uuden auton alemman etupuskurin etusuulen asento on myös näkyvämpi ja se on koristeltu hopeavärillä. Yleinen visuaalinen vaikutus on nuorempi ja urheilullinen kuin raha. Takapään osalta uudet autojen leijona-claw takavalot 3D-tehosteella ja mustaa muotoilua vahvistaen samalla urheilullisen ilmapiirin, mutta myös nykyisen Peugeot-tyyliin. Samanaikaisesti uusi auto myös ottaa käyttöön suuremman kokoisen kaksipuolisen pakoputkilinjan suojuksen.

Sisäosassa uuden auton keskikonsolin yleinen asettelu on kassavirran mukainen. Merkittävin muutos on varustettu tieteellisellä ja teknisellä elektronisella pyydyksellä. Muoto on sama kuin maastoautojen, kuten Peugeot 4008/5008, ja näemme sen myös ohjauspyörässä. On aika vaihtaa melat.

Voimassa uusi 408 käyttää edelleen nykyisen mallin 1.8L luonnollisesti imuroitavia, 1.2T (230THP) turboahdettuja ja 1.6T (350THP) turboahdettuja moottoreita. Nykyisen mallin kolmen mallin maksimiteho on 136. Hevosvoimaa, 139 hevosvoimaa ja 167 hevosvoimaa.

peugeot 408.png