Uusi Mercedes-Benz GLS: n sisäinen vakoojavalokuvaus julkaistiin vuonna 2019

- Aug 10, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat joukon Mercedes-Benz GLS: n sisäisiä vakooja kuvia. Uusi auto käyttää täyden LCD-näytön ja keskusohjausnäytön, joka parantaa entisestään uuden auton ylellisyyttä. On selvää, että uusi auto vapautetaan vuonna 2019.


Sisätiloissa, tämän valotuksen sisustusvakoilusta, uusi auto on varustettu keskusohjausnäytöllä ja täydellä nestekidenäytöllä. Ilmastointilaitteen poistoaukko on suorakaiteen muotoinen, ja yksityiskohdat lisätään metallihiomakuvioituihin osiin auton parantamiseksi edelleen. Uuden auton ylellisyys.


Ulkonäköä silmällä pitäen Mercedes-Benzin uuden sukupolven GLS-mallissa käytetään Mercedes-Benzin uusinta perhetapua. Etusäleikön koko kasvaa edelleen, ja molempien puolien ajovalot on säädetty hyväksymään LED-valonlähde. Uusi auto rakennetaan MHA-alustalla. Vaikka rungon koko on huomattavasti suurempi kuin nykyinen, takimman laatu heikkenee. On syytä mainita, että uusi auto on varustettu samalla älyllisellä ajo-avustusjärjestelmällä kuin S ja E.

new Mercedes-Benz GLS.jpg

Mercedes-Benz-autosarjassa meillä on seuraavat tuotot: Side-kameran käyttöliittymä Benzille.

Tämä kameran käyttöliittymä on tarkoitettu Mercedes Benz -ajoneuvoihin Command Online NTG5 / 5.1, Audio 20 CD NTG5 / 5.1 ja Audio20 USB NTG5 / 5.1. Takakameran, etukameran ja 360 Panoramic-kameran videotuloliitäntää varten.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.