Uusi Mercedes-Benz GLE uutiset on virallisesti julkistettu 2018 syksyllä

- Aug 10, 2018-

Muutama päivä sitten, opimme tarkoituksenmukaisten kanavien uuden sukupolven Mercedes-Benz GLE on virallisesti julkistettu 2018 syksyllä. Uuden auton hyväksyy uusimmat perhe-tyylinen sisustus Mercedes-Benz ja suuri LCD-näyttö näkyy myös uuden auton. Samaan aikaan uuden auton C-pilarit on säilytetty, mutta etusäleikkö ja ajovalot suunniteltiin uudelleen.


Kannalta ulkonäkö uuden auton etuosan tyyli muuttui merkittävästi, ja ajovalojen ryhmän uudistettiin ja LED päivällä käynnissä valot olivat luonnollisesti poissa. Koko edessä saanti säleikkö on edelleen kasvanut.


Uusi korimalli puolella on sirompi kuin nykyinen malli ainutlaatuinen C-pilarin on laajennettu. Häntä uuden auton edelleen nykyisen mallin muotoilu, ja D-pilarissa herkemmin kuin nykyinen malli. Tämän auton takavalot on tullut paljon kapeampi.


Sisustus lisätään useita Mercedes-Benz S ja E-tason tekijöitä. Kaksi 12,3-tuumainen LCD-näytöt ja uudenlaista air outlet suunnittelu. Perinteinen dual-tynnyri dashboard korvataan myös 12,3-tuumainen full LCD-näyttö, joten uuden sukupolven Mercedes-Benz GLE tarjota ohjaimet enemmän ajo tietojen ja tietoa.


Konetehona uuden auton korvataan nykyiset V6 moottorin Mercedes-Benzin uusi 3.0T L6 + 48V mikro-hybridi järjestelmä ja 4MATIC neliveto järjestelmä.

new Mercedes-Benz GLE.jpg

Mercedes-Benz-auto sarja tuotannot on kuin seurata: GPS käyttöliittymä laatikko Benz.

Että Android käyttöliittymän siirtymisruutu on erityinen Mercedes Benz NTG5.0 5.1 elimistö Android 4.4 ja 5.1 IOS-järjestelmä antaa online GPS-navigointi, WLAN, 3 G Internet, Puhelin peili Android ja IOS.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.