Uusi Mercedes-Benz B paljastetaan Pariisin autonäyttelyssä.

- Oct 11, 2018-

Mercedes-Benzin B-luokan malli, joka myydään tällä hetkellä, on urheiluauto ja uusi auto on toistuvasti julkaissut tienvarsitekstikuvat. Äskettäin se sai tietää ulkomailta tiedotusvälineistä, että uuden sukupolven Mercedes-Benz B-luokka vahvisti ulkonäönsä 2018 Pariisin autonäyttelyssä. Uuden auton ulkonäkö jatkaa nykyisen mallin urheiluvedon suunnittelua ja tehoa päivitetään myös.


Ulkonäkö tämän valotuksen vakoojavalokuvista on muuttunut merkittävästi verrattuna nykyiseen malliin, ja koko etupinta on pyöreämpi, ajovalot asettavat uuden ohut tyylin, venyttämällä koko etuosan visuaalisen leveyden osan.


Auton lopussa uudet takavalot myös omaksuvat uuden tyylin. Epäillään olevan LED-valokaistaleilla. Se näyttää hyvin dynaamiselta ja muodikkaalta. Kun yö on valaistu, visuaalinen vaikutus on erittäin houkutteleva. On syytä mainita, että ulkomaisten tiedotusvälineiden keinottelun mukaan uusi auto rakennetaan uudelle alustalle, ja sisätilan odotetaan edelleen parantuvan.


Sisäänrakennukseen uusi auto on samanlainen kuin uusi Mercedes-Benz A -luokka. Suuri kokoinen integroitu näyttö on erittäin tekninen, joka on myös Mercedes-Benzin uusin perhetapahtuma. Lisäksi uudessa autossa on myös pyöreä ilmastointilaite, jossa on kromi, joka näyttää tyylikkäältä ja elegantilta. On syytä mainita, että uuden auton painike on hyvin retro, ja sillä on vahva kontrasti suurella näytöllä hienolla tekniikalla.


Uuden auton odotetaan olevan voimalla 1,3 tonnin moottori, joka tekee yhteistyötä Renaultin kanssa ja tarjoaa myös 1,5 litran dieseliä ja 2,0 T bensiiniä / dieselmoottoria, mutta erityisiä tietoja ei ole paljastettu. Lähetyksen osalta se vastaa 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

new Mercedes-Benz B.jpg