Uusi Mazda CX-5 palaa

- Jul 16, 2018-

Mazda paluu! Uusi Mazda CX-5 on palannut! Pitkät ja kapeat ajovalot ovat kehon kohokohta
Uusi Mazda CX-5 käyttää uusinta Soul Design -konseptia, joka on urheilullisempi kuin edellinen malli. Vanhat mallit ovat terävä muoto ja monipuolinen toimintamuoto. Uusi Mazda CX-5 (kaikki pienet 5) peruutti säleikön säleikön muodon käyttämällä mustan kennon tyyppiä ja korostaen urheilullista ilmapiiriä. Pitkät ja kapeat ajovalot paljastavat teräviä silmiä.

Korkeat runkorivit tekevät sivuista entistä täyden. Lisäksi uusi pieni 5 A-sarake siirrettiin takaisin 35 mm: iin, mikä tekee myös kehon puolelta entistä ohuemmaksi. Auton yleiskulutus ei ole kovin suuri, ja vanhan mallin varjo on heikko. Alhaisen puskurin sijainti pienenee merkittävästi, mikä heijastaa mustan ääriviivan etusäleikön alla.

Sisäosa: yksinkertainen tyyli, tuttu Mazda-malli. Sisätilojen yleinen muutos ei ole kovin suuri, ilmastointiilman poistoaukko on säädetty ja se on optimoitu joissakin toiminnallisissa kokoonpanoissa. Kolmiosainen ohjauspyörä on kääritty nahkaan ja nahka on hieno, mutta pito on hieman ohut. Monitoimipainikkeet on integroitu molemmille puolille, multimediatoimintoa ohjataan vasemmalla puolella ja nopeussäädin toteutetaan oikealla puolella.

100 mazda cx5.png