Uusi Mazda 6 takana oleva alusta! Akseliväli pidentää! Ota 3,0T-moottori

- Jun 15, 2018-

Muutama päivä sitten japanilaiset tiedotusvälineet esittivät ennalta Mazda 6 Mazda 6: n uusille tietomalleille. Lehdistötiedonannon mukaan uusi Ma 6 tunnistetaan taka-alustan malliksi, jonka pituus ja leveys on 4880/1850/1430 mm ja akseliväli 2880 mm. Trukki painaa 1530kg. Uusi auto on varustettu 3.0T-dieselmoottorilla, jonka suurin hevosvoima on 320 hevosvoimaa ja suurin vääntömomentti 613 N • m.

3.0T-moottorin lisäksi uudella Ma 6: llä on myös bensiinin puristustekniikka, joka on juuri vapautettu, ja tämä voimansiirto tulee varmasti kiinni Kiinaan. Malli, joka käyttää tätä moottoria etukäteen, on uusi Mazda3 angkesaila.
Mazda: n edellisen konseptimallin mukaan uusi hevonen 6 käyttää uusinta soul-moving-muotoilua. Ajovalojen ja ristikon välinen kytkentä on hyvin luonnollista ja samalla riittävän terävä.

Rungon sileä puoli, jossa on "pitkä etuosa (lyhyt etuosa) ja lyhyt takaosa (pitkä takajousitus)" nelivetoven muotoilu, tyyli on "urheiluauto". Häntä näyttää olevan rakenteeltaan, takavalot ja kahdenväliset putoamiset, jotka kaikuvat ylös ja alas. Sisustus on hyvin yksinkertainen. Vaikka se on coupe-tyyli, se sisältää edelleen puuviilun. Uusi Mazda 6 aloittaa ensi vuonna virallisesti.


20 mazda.jpg