Uusi Mazda 6 virallinen kartta versio tarjoaa monenlaisia virranhallinta-asetukset

- Jul 27, 2018-

Muutama päivä sitten saimme joukko viralliset kartat uusi Mazda 6 ja matkustaa versio (sekä merentakaisten versiot) asianmukaisilla keinoilla.


Kannalta ulkonäkö uuden auton suunnittelussa muutokset eivät ole ilmeisiä, keskittynyt lähinnä etuosa myös suuremman koon tähden muotoinen etusäleikkö, joka näyttää tarkempia kuin nykyinen malli. On syytä mainita, että uuden auton ajovalot muoto on myös uusittu.


Puolella vaunun rungon muoto auton sedan-versio vastaa käteisellä ja kapea elin on rikastettu päätepisteitä vahvaa liike. Kahden hengen viisipuolaiset vanteen muoto. Elin linja, joka painetaan versio tekee auton näyttävät hyvin pieni. Lisäksi takana uuden auton kokonaisrakenne on säilyttänyt saman mallin rahana, mutta tiedot on muutettu ja leikkauksen kromattu on kiedottu ikkunan.


Kannalta sisustus uuden auton yleinen muutos ei ole suuri. Korkean profiilin malli kojetaulun hyväksyy Uusimmat suunnittelu. Kierroslukumittari ja öljyn lämpömittari molemmin puolin ja polttoaineen ruiskutusjärjestelmässä ovat perinteisen mekaanisen käsissä, ja keskusta on nestekidenäyttö. Leikkauksen kromattu jakaa nopeus näyttöalueen.


Konetehona uuden auton on saatavilla 2.5 L ja 2.0 L bensiinimoottorit. 2.0L moottori jaetaan jalo ja ammua eksponentti käännös. Suurin teho on 107kW (145Ps) ja 115kW (156Ps) vastaavasti. 2.5L moottori on varustettu sylinterin aktivoinnin. Teknologia, suurin teho on 143kW (194Ps). Lisäksi auto myös tarjoaa 2.2T dieselmoottori Euroopan markkinoilla.

new Mazda 6 .jpg


Mazda auton sarja, tuotannot, kuten seuraa: Android navigointi Mazda MZD muodostaa järjestelmän 2013-2018, se sopii Mazda autot joka on 2 / 3 / 5 / 6 / CX3 / CX4 / CX5(2018) / CX7 / CX8 / CX9.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.