Uusi Macan aloitti toimintansa 25. heinäkuuta

- Jul 04, 2018-

Muutama päivä sitten olemme oppineet virkailijalta, että Porschen uusi Macan käynnistyy virallisesti Kiinassa 25. heinäkuuta. Aiemman valotuksen vakoiluversioiden mukaan tiedämme, että uuden auton etuosa optimoidaan ja uudet 2.9T- ja 3.0T-moottorit korvataan teholla.


Aiemmin paljastettujen vakoilukuvien mukaan uusi Macanin etuilmanottoaukko on uudistettu, sen alapuolella on läpivientiholkki, kun taas ikoninen iso suuhylly on myös optimoitu ja LED-kääntösignaalit molemmin puolin. Käytetään hienompana nauhakuviona. Sitä vastoin uuden auton sivu on pohjimmiltaan sopeuttamaton, ja takavalojen odotetaan käyttävän uutta ulkoasua, joka on sopusoinnussa uusimman perhetyylin kanssa.


Sisäänrakennettuna uusi auto korvataan uudella Panamera-mallilla, jossa on 12,3 tuuman laajakulmainen keskikokoinen näyttö ja uusi 7 tuuman LCD-näyttö lisätään kojetauluun, kun taas lukuisia toimintopainikkeita on keskitetty vaihdevivun ympärillä kätevään ja käytännölliseen käyttöön. On todettu, että uusi auto on varustettu uudella päivitetyllä infotainment-järjestelmällä, jossa yhdistyvät Apple CarPlay, Android Auto, reaaliaikaiset liikennepäivitykset ja Wi-Fi-hotspotit.


On selvää, että uuden auton voimajärjestelmä on keskeinen päivitysprojekti, uudella Macanilla on 2.9T V6-kaksimoottorimoottori ja uusi 3.0T V6-kaksimoottorimoottori. Niiden joukossa 2.9T V6-kaksimoottorimoottori asennetaan uuteen Macan Turboon uuden Panamera 4S: n mukaisesti, jonka suurin teho on 440 hv ja huippuvääntömomentti 550 N • m; uusi 3.0T V6 -moottori Audiin uudesta S4: stä odotetaan asennettavaksi uuteen Macan S: een, jonka suurin teho on 354 hv, huippu .


65.png