Uusi Lexus ES

- Jun 07, 2018-

Kaikista luksusbrändeistä Lexusia ei päivitetä usein, mutta voit tuntea suuria muutoksia joka kerta, kun uusi malli lanseerataan. Tämä muutos sisältää visuaalisia yllätyksiä ja hyvin kiillotettuja hyviä ominaisuuksia. Tämän uuden Lexus ES: n tavoin se ei ainoastaan auttaisi ihmisiä tuntemaan olonsa hyvältä, mutta nauttimisen jälkeen se yhä enemmän rakastuu ajamiseen.

 

Uusi Lexus ES on seitsemäs sukupolvi koko autosarjasta, joka sijaitsee Kiinassa. Uusi ES jatkuu edelleen kotimaan markkinoille, joka on noin kolmannen neljänneksen tänä vuonna. Lexus GA-K -alustaan perustettu uusi ES lanseerataan kolmella tehovirralla, mukaan lukien 2.0L (200), 2.5L (260) bensiini- ja hybridimallit (300h). Uusi auto on muuttunut niin paljon ulkopuolelta, että Lexus-suunnittelijat yhdistävät ylellisyyttä, mukavuutta, hiljaisuutta ja erinomaisia ajo-ominaisuuksia. Ainakin tämän auton kokemisen jälkeen, mielestäni se ei ole huonompi kuin laajennettu "5/6 / E".

 

Uusi Lexus ES syntyi GA-K edeltäjäalustalla. Uuden alustan ominaisuuksien ansiosta Lexus-suunnittelijat siirtävät moottoritilan horisontaalisesti alaspäin ja lisäävät horisontaalisen radan kaltevuutta tämän sukupolven mallien rakentamisessa. Lisäksi auton runko-osan A-pylvään kallistuskulmaa kasvatetaan ja C-pylväs muodostaa " luistamaton " mallin ajoneuvon takaosaan. LS: n ja LC: n käsitteiden sekoittaminen kokonaiskuva näyttää " matalalta " ja dynaamiselta. Alhainen painopiste tuo myös "sovitellun" tekstuurin tien käsittelyyn.


Lexus ES.png