Uusi Land Rover Range Rover Auroran vakoojavalotus on 10. lokakuuta

- Aug 08, 2018-

Muutama päivä sitten saimme joukon road test -vakoilukuvia uudesta Land Rover Range Rover Aurorasta ulkomailta. On todettu, että uusi auto paljastetaan tämän vuoden lokakuussa avatussa Pariisin autonäyttelyssä.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto omaksuu uusimman perheen tyyliä. Keskikokoinen verkko ja ilmanottosäleikkö omaksuivat suuren alueen mustan muotoilun, ja uusi auto varustetaan matriisilasignaalivalolla. Auton kyljessä uuteen autoon kuuluu ripustettu kattorakenne ja siinä on myös piilotettu ovenkahva, joka automaattisesti avautuu avautumisen aikana. On syytä mainita, että uusi auto on varustettu myös suurella mustalla vanteella.


Uusi auto hyötyy uudesta D8-tuotantotasosta, joka jatkaa laajentumista tulevaisuudessa ja kehon pituuden odotetaan pidentyvän, mikä on avaruudellisessa asemassa.


Kuten aiemmin julkaistusta sisätilojen vakoojakuvista voidaan nähdä, uusi auto käyttää perheystävällistä sisustusta, ja keskusohjaus käyttää kahta kosketusnäyttöä, jotka on järjestetty ylös ja alas. Yläruutu ohjaa pääasiassa multimediajärjestelmää, ja alempaa näyttöä käytetään useimmin yhteisten toimintojen kuten ilmastoinnin säätämiseen.


Ohjauspyörän muoto on muuttunut ja molempien puolien ohjauspainikkeet on päivitetty kosketusnäyttöpaneelin monitoimipainikkeisiin. Vakoilukuvat eivät kuitenkaan käyttäneet Land Rover -tuotemerkin ylpeää "kättelyn" nuppipyörää.


Voimassa oleva uusi auto on varustettu uudella 1,5 tonnin kolmisylinterisellä bensiinimoottorilla ja 48 voltin pienikapasiteetisella litiumparistoyksiköllä. Yhdistetty maksimiteho on 176 kW (240 P). Lisäksi uusi auto tarjoaa myös Ingeniumin nelisylinterisen bensiinimoottorimoottorin, jonka suurin teho on 224 kW (304Ps), mikä on parempi kuin raha. On syytä mainita, että ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan uusi auto tarjoaa myös dieselmoottoreita kuluttajille.

new Land Rover Range Rover Aurora.jpg

Land Rover -autosarjan tuotannossa meillä on seuraavat: GPS-navigointi Land Roverille 2012-2015.

GPS Navigation BOX on erityinen gps-navigointilaatikko, jossa on käänteinen pysäköintituloliitäntä, joka on yhteensopiva Land Rover-sarjan kaikkien ajoneuvojen kanssa 2012-2015 Boschin pääyksiköllä. Kytke ja käytä, ja käytä alkuperäistä painiketta.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.