Uusi Jetta GLI julkaistaan ensi vuoden tammikuussa 2.0T-moottorilla

- Oct 12, 2018-

Äskettäin olemme oppineet ulkomailta tiedotusvälineistä, että 2019 Jetta GLI julkaistaan virallisesti Detroitin autonäyttelyssä ensi vuoden tammikuussa. Uuden auton ulkoasu on suunniteltu nuoremmalla urheilulla, ja se toimii samalla 2.0T-moottorilla kuin Golf GTI.


Suunnittelupisteenä uusi auto suosii suosittua suvun kieltä ja lisää punaista kromiristikkoa pitkin, jotta se tunnustettaisiin paremmin. Rungon puolella vyötärölinja kulkee ajovalojen ja takavalojen välillä, mikä on sopusoinnussa kaksiväristen alumiiniseoksisten vanteiden kanssa. Lisäksi uusi ikkuna-auto on myös koristeltu kromi-nauhoilla, jotka ovat muodikkaampia.


Takaosan takana olevat takavalaisimet ovat edelleen perhepiirustettuja ja niiden odotetaan käyttävän LED-valolähteitä. Lisäksi piilotetun pakokaasun kaulan koristelussa se näyttää uuden auton puhtauden. Power-osassa uutta autoa käytetään 2.0T-moottorilla, joka on samanlainen kuin Golf GTI ja joka on varustettu 6-vaihteisella manuaalisella ja kaksoiskytketyllä vaihteella.

new Jetta GLI.jpg