Uusi Jeep Wrangler

- Jul 23, 2018-

Viime aikoina Jeepin uusi Wrangler Rubicon mid-sääntelymalli julkistettiin virallisesti. Perinteisen ulkonäön perusteella yksityiskohdat optimoitiin ja uusi auto näyttäisi muodikkaammalta. Samalla uusi auto julkistetaan virallisesti 25. heinäkuuta. Lisäksi uusi auto on virallisesti ilmoittanut 540 000 yuanin ennakkomyyntihinnasta.

 

Uusi sukupolvi Wrangler ylläpitää edelleen Wranglerin klassista tyyliä, mutta yksityiskohtia on parannettu, tuulilasin kallistuskulma on suurempi, auton etuosa on pyöristetty ja uudet LED-ajovalot ovat enemmän additiivisia ja hienostuneempia. Samanaikaisesti myös pyörän kaari, takavalo ja takapalkki optimoitiin.

 

Voimassa vallassa uusi Wrangler on powered by 2.0T bensiinimoottori, jonka suurin teho on 265 hv ja huippumomentti 400 Nm. Siirtoverkko sopii ZF: n 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Lisäksi se varustetaan neljällä 4, 4, 4 ja 4 h: n AUTO-käyttötavalla. Järjestelmää voidaan vaihtaa saumattomasti kahden pyörän ja nelivetoisen tilan välillä ilman kuljettajan manuaalista valintaa.


Jeep.png