Uusi Infiniti QX50 on tulossa pian

- Jun 11, 2018-

(5. kesäkuuta 2018) Infineonin uusi keskitason SUV, QX50, käynnistetään kesäkuun 10. Uusi Infiniti QX50 paremman tuotteen voimaa ja asettaa uuden standardin keskikokoinen ylellisyyttä katumaasturit.


Kuten raskaiden strateginen malli, uusi QX50 on varustettu maailman Infiniti on ensimmäinen massatuotantona muuttuva puristussuhde Turboahdetut moottorin VC-Turbo. VC-Turbo puristussuhde voi mielivaltaisesti vaihtoi 8:1 ja 14:1 tarvittaessa saavuttamiseksi maksimiteho 200kW, suurin vääntömomentti 380N·m ja Polttoainenkulutus 100km/h niin alhainen kuin 7.4 L. Peak performance-teknologia mahdollistaa korkean suorituskyvyn ja korkean suorituskyvyn. Parhaat puolet on paras polttomoottori moottorin ratkaisu tämän aikakauden.


Paitsi että uusi QX50 on myös varustettu ADAS smart apua käyttöjärjestelmästä johtava samantasoisia ja toteuttaa erilaisia skenaarioita suurten nopeuksien veneilystä alhaisella nopeudella ja langaton kaupungeissa. Takeet apua kuljettajien näkemässä kauemmas, reagoi nopeammin ja helpommin vastata kompleksi katu olosuhteissa ja ympäristöissä.


Lisäksi uusi QX50 on varustettu DAS 2.0, 17-kaiutin Bose(R) suorituskyvyn Zhi Sheng sarjan akustiikka, NASA painottomassa paikkaa, ja anioninvaihtajan ilmastointilaitteet ja muut top 10 innovatiivisen teknologian samalla tasolla uudelleen luxury Kowloon tarjoaa ainutlaatuisia tulevaisuuteen arvo. SUV uusi standardi.

Tämä QX50 voidaan varustaa kameran käyttöliittymä yhteyden taakse osoittava kamera, edessä kamera ja 360 panoraama kamera video input.

Infiniti QX50.jpg