Uusi Hyundai Elantra virallinen kartta vie 1.4T ja 2.0 L virtaa

- Aug 31, 2018-

Muutama päivä sitten, Hyundai virallinen esittämislupa asento viralliset kartat Elantra keskipitkän aikavälin muutos. On selvää, että uuden auton näkyvät Korean tänä syksynä ja käynnistetään maailmanlaajuisilla markkinoilla ensi vuonna.


Kannalta ulkonäkö uuden auton yleiseen suunnitteluun pohjimmiltaan jatkuu nykyinen malli, mutta se on muuttunut paljon yksityiskohtia. Rivin tulee terävämpi, ajovalot on kolmion muotoinen suunnittelu ja integroitu Ilmastointi saanti säleikkö ja sisäisen valon pinon rakenne on muokattu. Samaan aikaan Sumuvalot ja uuden auton edessä puskurin alueilla on myös korjattu dynaamisuuden.


Puolella autoa uuden auton käyttää kahden vyötärö linja design edelleen venyttää visuaalinen vaikutus uuden auton. Esille riviä edellä pyörän arch tehdä uuden auton näyttävät enemmän urheilullinen. Häntä se kaikuu etupuolella ja uusi auto häntä hyväksyy uusimmat omakotitalossa suunnittelu ja takavalot ovat enemmän teräviä.


Sisätilat uuden auton sisätilojen yleinen suunnittelu on sopusoinnussa nykyisen mallin edelleen pääasiassa musta, monet kromi osia. Lisäksi uusi autossa kolme-puolainen monitoiminen ohjauspyörä ja suuri LCD-näyttö, joka tekee uuden auton sisätilojen näyttää nuorempi ja tyylikäs.


Voimansiirto uuden auton edelleen käyttää 2.0 L ja 1.4T moottorit käyttövoimalaitteita nykyisen mallin.

new Hyundai Elantra.jpg