Uusi GLE käynnistää mallin 53

- Jul 27, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet ilmoittivat, että uuden sukupolven AMG GLE esittelee 53-mallin korvaamaan nykyisen 43 mallin. Uusi auto käyttää samaa sähköjärjestelmää kuin CLS 53 kuusisylinterisessä bensiinimoottorissa + EQ Boost -moottori. Ulkomaiset tiedotusvälineet sanovat, että se on 0-100km / h. Kiihdytysaika on 5 sekuntia.

Uusi GLE 53 on varustettu 3,0T: n kuusi-sylinterisellä teholla + EQ Boost -moottorilla, jota on käytetty CLS 53: ssä. Bensiinimoottorissa on 435 hevosvoimaa ja huippuvääntömomentti 520 N • m. Moottorin suurin teho on 22 hv ja huippuvääntömomentti. Se on 250 N • m. Vaikka tämän järjestelmän paino ei ole kevyt, se tarjoaa silti tasaisen tehon. Ulkomaiset tiedotusvälineet totesivat, että uuden GLE 53: n 0-100km / h kiihdytysaika on 5 sekunnissa, mikä on väkivaltaisempaa kuin nykyinen AMG GLE 43. Erinomainen polttoainetalous.

Vakoilukuvien kautta olemme jo oppineet uuden GLE-sarjan sisäisistä ja ulkoisista muutoksista. Uuden auton yleinen tyyli on pyöreämpää kuin nykyinen malli. Etupinnan tyyli muuttuu ilmeisesti, ja yleinen suuntaus on ennakoiva, mikä näyttää aggressiivisemmalta. Sisustuksessa uudet autonvaihdot ovat uudestisyntyneitä, se käyttää uutta autoa korvaamaan saman koko LCD-näytön ja keskusohjausnäytön E-luokan kanssa ja varustettu MBUX-järjestelmällä ottaen huomioon tekniikan ja ylellisyyden tunteen.


benz gle.png