Janes G80 -vakoilukuvien uuden sukupolven odotetaan julkaistu vuonna 2019

- Sep 17, 2018-

Äskettäin Janes G80: n uuden sukupolven tienkokeilun valokuvia on saatu ulkomailta, ja kehon visuaalinen vaikutus on vieläkin alhaisempi.


Ulkonäköä ajatellen Janes G80: n uudella sukupolvella on yleisempi liike kuin vanha malli. Etupinta hyväksyy "Genesis GV80 Concept" -suunnittelukielen, ja sen suuri pinta-ala on samanlainen kuin kennon muotoinen keskikokoinen verkkokuvio, jolla on vahva visuaalinen vaikutus. Sense, jos uusi auton massatuotanto kromattujen verkkojen käytön jälkeen, se on kalliimpaa. Kahdenvälinen pakoputkiasento on takana takaosan takapuskuri ja erityinen muoto ei ole tiedossa. Lisäksi uudet auto-ajovalot kiinnitetään raskaaseen naamiointiin. Ulkomainen media totesi, että ajovalot tai ainutlaatuinen kaksoisvalon muotoilu tulevat sarjan ainutlaatuiseen muotoiluun tulevaisuudessa.


Energian kannalta uuden auton odotetaan olevan varustettu erilaisilla tehoyhdistelmillä, kuten bensiinillä ja puhtaalla sähköllä, ja tällä hetkellä suunniteltu puhdas sähköversio, vapautetaan vuonna 2021, enimmäiskiertoalueen odotetaan olevan 500 km .

Janes G80 .jpg