Uusi Buick Excelle palaa taas

- Jun 25, 2018-

Entinen Excelle-omistaja saattaa olla jo keski-ikäinen setä. Tuotteella, jolla on voimakas teho, suurempi tila ja parempi brändin vaikutus, on heidän ensimmäinen valinta. Uuden Excellen potentiaaliset kuluttajat voivat istua takarivillä 90- ja 00-luvuilla.

 

Kahden vuoden kuluttua, koko uuden sukupolven Buick Excelle viritettiin virallisesti kasvojen noston jälkeen. Tällä kertaa sen tuotto voi olla aivan erilainen kuin vanha. Olipa kyseessä ulkonäkö tai sisätilojen muotoilu, uusi suunnittelukieli on otettu käyttöön ja jopa sen teho on poistettu edellisestä 1.5L: stä, joka on luonnollisesti vedetty 1.3L Ecotecin kaksoisruiskutusmoottoriin, joka on nuorentunut.

 

Uuden sukupolven Buick Excelle on varustettu uudella sukupolvella General Motors 1.3L Ecotecin kaksoisruiskutusmoottorilla ja ensimmäistä kertaa varustettu CVT: llä jatkuvasti säädettävällä voimansiirrolla, moottorin maksimiteho 79 kW, suurin momentti 133 Nm ja tämä uusi käyttöjärjestelmä joka on varustettu älykkäällä käynnistys- ja pysäytystoiminnolla, joka vastaa CVT: n ensimmäistä kappaletta jatkuvasti muuttuva vaihteisto, polttoaineen kulutustaso pienenee huomattavasti.

 

buick.png