Uusi BMW Z4 debyytti 23. elokuuta

- Aug 17, 2018-

Muutama päivä sitten opimme ulkomailta tiedotusvälineistä, että uusi BMW Z4 on virallisesti julkistettu Pebble Beach Auto Showissa, joka pidettiin Yhdysvalloissa 23. elokuuta. Uusi auto saa moottorilla 2.0T (korkea / matala teho) ja 3.0T moottoreita. On selvää, että auto saatetaan tuotantoon Magna Steyrin tehtaalla Grazissa Itävallassa vuoden toisella puoliskolla.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto periaatteessa jatkoi konseptiauton suunnittelua. Myös kaksinkertaisen munuaisen ristikon sisäinen vilja on erilainen kuin nykyinen BMW-malli. Etulampun muoto on erittäin terävä. Rungon sivussa uuden auton runkoverkot ovat dynaamiset ja sileät, ja hiljattain avattu pehmeäpäällinen muunneltava rakenne korvaa nykyisen mallin kovan päällisen muotoilun.


Uuden auton takarivillä on hännän muodon kannalta selkeät kerrostumat, ja takavalojen uusi tyyli on erityisen silmiinpistävä yöllä valaistuina. Lisäksi uusi auto käyttää myös kaksisuuntaista pakokaasujärjestelyä ja kaksinkertaiset viisi-puolaiset vanteet.


Uuden auton sisätilojen sisustuksessa käytetään BMW: n uusinta perhetapua muotoilua. On syytä mainita, että keskuspankin autotietokoneen näyttötyyliä voidaan muokata henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Keskikonsoli on varustettu äskettäin päivitetyllä infotainment-järjestelmän näytöllä.


BMW: n virallisen julkistamisen mukaan uusi käyttöjärjestelmä antaa käyttäjille enemmän intuitiivisia ja selkeämpiä tietoja. Samalla käyttäjät voivat käyttää infotainment-järjestelmiä kosketus-, ääni- ja eleiden hallintatoiminnoilla sekä perinteisillä iDrive-nappeilla. Uusi auto on varustettu myös toimintopainikkeilla, kuten ajo-tilan valinnalla, elektronisella käsijarrullä ja avoimella ylhäällä avaamisella ja sulkemisella. Lisäksi uusi auto on varustettu langattomalla älypuhelimen lataustoiminnolla.


Powertrain-segmentissä uusi BMW Z4, joka jakaa saman alustan kuin Toyota: n uusi Supra, on powered 2.0T (korkea / alhainen teho) ja 3.0T turboahdettu moottori. Vaihteisto on sovitettu 6-vaihteinen käsikirja ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

BMW's new Z4 .jpg

BMW-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: AirPlay-peili BMW 3,5,7 -sarjan kanssa EVO-järjestelmällä 2017-2018.

Tämä CarPlay-kamera liitäntää varten BMW NBT System / BMW EVO -järjestelmä, Tarjoa CarPlay ja videotuloliitäntä kameralle, Mediasoitin lue mp3, mp4-tiedostot.

Kun etsit sitä, kerro vain, mihin malliin, minkä vuoden autosi voisimme vahvistaa, onko se yhteensopiva.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.