Uusi BMW X3 M / X4 M prototyyppi naamiointiauto julkistettiin virallisesti

- Sep 18, 2018-

Uudet BMW X3 M ja X4 M -mallit tunnetaan virallisista prototyypeistä naamioautoilta merentakaisista materiaaleista. Molemmissa malleissa on urheilullinen ilme ja kokonaisilmailu-paketti on erittäin visuaalisesti vaikuttava.


Uuden sukupolven BMW X3 M ja X4 M -versiot, suunnittelun yleinen muoto jatkaa kahden säännöllisen mallin suunnittelun kieltä. Uuden kaksinkertaisen munuaisverkon suunnittelu on erittäin tunnistettavissa. Vaikka kotimaassa tuotetusta BMW X3: stä ja tuodusta BMW X4: stä on M-urheiluvaatteita, uusien BMW X3 M- ja X4 M -versioiden edessä olevat urheilulajit ovat radikaaleja ja molemmissa malleissa on M-sarja takana. Yksilöllinen spoileri ja yhteensä neljä pakoputkistoa kummallakin puolella.


Sisustuksessa, vaikka kaksi uutta autoa eivät ole julkaisseet sisätilojen valokuvioita, yleinen muoto voi viitata uuden sukupolven BMW M5 sisustustyyliin ja ohjauspyörä ottaa käyttöön uuden M-sarjan eksklusiivisen tyynyn ohjausrullan.


Voimassa olevilla kahdella uudella autolla odotetaan olevan 3,0T: n kaksiturboimalla varustettu moottorin koodinimi S58 ja maksimitehon odotetaan saavuttavan 335 kW: n (456Ps). Vaihteistolle tai 8-nopeuksiselle Steptronic-automaattivaihteistolle.

new BMW X3 M,X4 M prototype camouflage car.jpg