Uusimmat BMW M3: n uusimmat vakoojakuvat

- Jul 03, 2018-

BMW M3: n uusi sukupolvi on edelleen voimakkaassa testausvaiheessa. Viime aikoina ulkomaiset tiedotusvälineet esittivät joitain tietoja ja uusimmat vakooja valokuvista uudesta autosta. Uudella autolla on kevyempi runko, voimakas teho ja kehittyneempi ohjainohjausjärjestelmä.


M3: n uuden sukupolven yksityiskohtia:
1. BMW: n uusimman CLAR-alustan perusteella paino saattaa olla kevyempi kuin nykyinen M3 CS;
2. Varustettu voimakkaammalla 3.0T twin turbo -moottorilla tai vesisuihkujärjestelmällä, jota käytetään M4 GTS: ssä;
3. Voidaan varustaa takapyörän aktiivinen ohjauslaite.

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan M3: n uusi sukupolvi käynnistyy vuonna 2020. Tällä hetkellä auto on edelleen usein testaamisessa, koeautossa käytetään erittäin tiukkoja naamiointi, suuremmat tuuletusaukot, urheilujouset ja yhteensä neljä tuuletusta muotoilu, joka näyttää tämän uuden auton tunnistetta.

Uusi M3 rakennetaan CLAR-alustalle, jossa uusi auto käyttää enemmän alumiinia ja lujatta terästä auton painon pienentämiseksi ja rungon jäykkyyden lisäämiseksi. Samanaikaisesti auto käyttää myös enemmän hiilikuitumateriaalia, jonka sanotaan sisältävän täyden hiilikuitukatotteen. On syytä mainita, että katto on ainutlaatuinen M3: lle. Korkean kustannustason ja monimutkaisen prosessin ansiosta kaikkia muita 3-sarjan malleja ei käytetä. Näiden päivitysten ansiosta uuden sukupolven M3 painaa alle 1585 kg nykyistä M3 CS: ta.


59 bmw.png