Uusi BMW i8 virtansa nelisylinterinen moottori

- Aug 17, 2018-

Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden uutiset BMW avainhenkilöt Münchenissä suunnittelevat aikuinen korottaa jotta i8 ratkaista olemassa kolme-sylinterinen hybridi teho foorumi, jotka eivät vastaa käyttäjien kysyntään vallasta. Uutiset huomautti, että uuden sukupolven BMW i8 liittyä nelisylinterinen moottori ja moottori, mikä merkittävästi parantaa tehoa i8 suorituskyvyn parantamiseksi.


Erityisparametrien on väitetty, että uuden sukupolven BMW i8 450 hevosvoimaa tehoa vaikka hybridijärjestelmä nykyisen mallin voivat vain tarjota 362 hevosvoimaa. Tätä varten BMW on korvata nykyinen 228 hevosvoiman 1,5-litran kolmen sylinterin Turboahdetut moottorin tehokkaampi 300 hevosvoiman 2.0-litran neljä moottori. Auton sähköjärjestelmä myös päivittänyt, mutta perusmäärän korottaminen on vielä tuntematon.


Koska sen käynnistämisestä vuonna 2014, BMW i8 on saanut paljon maine viileä muoto ja energiaa säästäviä ja ympäristöystävällisiä muotoilukonseptin. Kuitenkin super urheiluauto, hinta yli miljoona, kiihtyminen 4,4 sekuntia per 100 kilometers on vähän nuhjuinen. Kuitenkin se näyttää edelleen on mysteeri kun BMW korvataan i8.

new BMW i8.jpg

BMW car-sarjan tuotannot meillä on kuin seurata: AirPlay Radio BMW 2013-2015.

CarPlay kamera interfacespecial BMW NBT järjestelmän BMW EVO järjestelmä, tarjoavat CarPlay ja videotulon kamera, mediasoitin lukea mp3-, mp4-tiedostoja.

Kun etsiä sitä, kerrot vain mikä malli, joka vuonna auton voisi vahvistamme, jos se on yhteensopiva.

Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.